Prenosná nabíjacia stanica SECTRON LITE prichádza na trh s agresívnou cenou!

S rastúcou popularitou elektromobilov sa zvyšuje dopyt po pohodlnom spôsobe nabíjania nielen doma. Ak ste majiteľom elektromobilu alebo plánujete jeho obstaranie, tak prenosná nabíjacia stanica môže byť riešením, ktoré hľadáte!

Prenosná nabíjačka SECTRON Lite

SECTRON, prevádzkovateľ e-shopu AC Nabíjačka.sk, sa pohybuje na trhu elektromobility viac ako 6 rokov. Ponúka svoju prenosnú SECTRON AC nabíjačku, wallboxy od značky MyBox a Olife Energy. Inštaluje aj veľké DC stanice. Zaisťuje poradenstvo, pomôže s vybavením dotácie. Na trhu však chýbal produkt, ktorý by bol cenovo dostupný a ponúkal ideálnu kombináciu na použitie doma aj na cestách. Testovali sme desiatky produktov a vybrali sme do portfólia práve prenosnú nabíjaciu stanicu 11 kW 16A SECTRON LITE s konektorom TYP2, ktorú u nás zakúpite za € 260 vrátane DPH.

Prenosná nabíjacia stanica môže plne nahradiť wallbox v garáži. Nie je nutná zmena elektroinštalácie, stačí využiť trojfázová päťkolíková červená 400 V 16 A zásuvka (CEE-5 pin 400 V 16 A), ktorú má spravidla každý rodinný dom. Jednoducho tak cez noc môžete nabiť svoje EV a ráno vyraziť s plnou batériou. Výhodou je, že nabíjaciu stanicu môžete zbaliť do praktickej prenosnej tašky a vziať ju so sebou na dovolenku alebo služobnú cestu. V kombinácii s redukciami napr. na SCHUKO 230V alebo kempovú zásuvku môžete prakticky nabíjať kdekoľvek. Flexibilný kábel nabíjačky je 4 m dlhý a manipulácia s ním je veľmi pohodlná. Celková dĺžka nabíjačky vrátane tela a CEE-5 pin 400 V 16 A konektora je 5 metrov. Prenosná nabíjacia stanica má stupeň krytia IP55 čo zaisťuje odolnosť proti prachu, dažďu a striekajúcej vode s nízkym tlakom.

SECTRON LITE prenosná nabíjačka pre elektromobily

Práca s prenosnou nabíjacou stanicou je veľmi jednoduchá, nevyžaduje žiadne špeciálne inštalácie. Zástrčku CEE 5-pin zapojíte do zásuvky v stene, rozsvieti sa displej, na ktorom nastavíte nabíjací prúd (6 – 16A) a máte možnosť zvoliť odložený štart nabíjania (0 – 12 hodín). Potom zapojíte konektor TYP2 Mennekes do zásuvky vo vozidle, začne prebiehať komunikácia auta so SECTRON nabíjačkou a spustí sa nabíjanie vozidla. Prenosná nabíjacia stanica je kompatibilná s každým moderným elektrickým vozidlom, ktoré je dnes na trhu. Počas nabíjania sa na LED displeji zobrazujú informácie o odoberanom prúde, napätí, aktuálnom nabíjacom výkone, teplote nabíjačky, času nabíjania a už dobitej energii do elektromobilu. Po nabití vozidla zostávajú na displeji nabíjačky údaje, ktoré si môžete napríklad odfotiť. Pozor, po odpojení nabíjačky zo siete sa nabíjačka vynuluje. Toto je jeden z hlavných rozdielov medzi našou chytrou SECTRON nabíjacou stanicou, ktorá má pamäť a nabíjacou stanicou SECTRON LITE bez pamäte.

LED Display na prenosnej nabíjačke SECTRON LITE

 Pokud si nejste jisti, že je tato nabíječka vhodná pro váš elektromobil, kontaktujte společnost SECTRON, kde vám rádi zodpoví všechny dotazy.